Η LARWORKS ιδρύθηκε το 1989 από τον Νικόλαο Λαρεντζάκη, τεχνολόγο-μηχανικό και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, συνεχώς αναπτυσσόμενη.

Ο Νικόλαος Λαρεντζάκης, ιδρυτής της εταιρείας, είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε τη ζωή του με την βελτίωση, ανάπτυξη αλλά και προσφορά στο χώρο της ανακύκλωσης. Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚ. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ, έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο, συνεχίζει με την ίδια προσπάθεια, δυναμική και αξιοπιστία.

Η άριστη ποιότητα των α’ υλών της επιχείρησης μας, σε συνδυασμό με την άμεση και προσωπική επαφή που διατηρούμε με τους πελάτες-προμηθευτές  μας, αποτελούν τους κύριους λόγους καταξίωσης μας στο χώρο της ανακύκλωσης.

Η επιχείρησή μας, είναι μια ολοκληρωμένη ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ που ασχολείται με την ανακύκλωση και το Εμπόριο Παλαιών Μετάλλων,  συλλογή και Επεξεργασία Καλωδίων Χαλκού συμβάλλοντας σημαντικά στο περιβάλλον για ένα καλύτερο μέλλον! Διαθέτουμε συγκρότημα αποφλοίωσης καλωδίων, το οποίο έχει την δυνατότητα να κονιορτοποιεί και να διαχωρίζει το πλαστικό από το χαλκό σε μεγάλη γκάμα καλωδίων ανεξαρτήτως διαστάσεων και ποιότητας. Τα παλιά καλώδια σκραπ ανακυκλώνονται με απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον τρόπο.

Βάσει της άδειας μας το είδος της δραστηριότητας μας είναι η Ανακύκλωση παλαιών ηλεκτ/κών καλωδιώσεων και ακροδεκτών για την ανάκτηση πλαστικού και μετάλλων από απόβλητα και το Εμπόριο Παλαιών Μετάλλων. Πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι τα απορρίμματα (ανακυκλώσιμα υλικά) ηλεκτρικών καλωδίων, ψυγεία χαλκού & αλουμινίου (σερπαντίνα), ακαθάριστα μέταλλα, σκραπ χαλκού και αλουμινίου, τα οποία προέρχονται από οικιακά απόβλητα, δημόσιες υπηρεσίες ή /και βιομηχανίες.

Ο Βασίλειος Νικ. Λαρεντζάκης και οι συνεργάτες του, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη προσφέρουν:

• Άριστης ποιότητας α’ ύλες.
• Εγγύηση ποιότητας των α’ υλών της.
• Ανταγωνιστικές τιμές.
• Άμεσο χρόνο παράδοσης.

  • Ποιοτική κατασκευαστική εμπειρία.

Το όραμα μας είναι:

  •  Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η καλύτερη εξυπηρέτηση του με ποιοτικές α’ ύλες.
  •  Η συνέπεια και η αξιοπιστία απέναντι στις προσδοκίες – ανάγκες των πελατών μας.
  •  Να αναπτύσσουμε και να εφαρμόζουμε παραγωγικές διαδικασίες τέτοιες που να παρέχουν σταθερή ποιότητα α’ υλών και να  είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
  •  Να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση και την αποτελεσματικότητα μας.

 

Scroll Up